روند آموزش مجازی و چگونگی پشتیبانی سامانه LMSدر دانشگاه علم و فرهنگ

با توجه به ادامه شیوع ویروس کرونا درکشور کلاس‌های ترم جدید دانشگاه علم و فرهنگ از روز شنبه 22 شهریورماه در سامانه مجازی LMS آغاز شد.

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ بر اساس اطلاعیه‌های مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه؛ الزامی است دانشجویان و اساتید جهت حضور در کلاس‌های مجازی وارد سامانه آموزش الکترونیکی مربوط  به دانشکده خود شوند.

نشانی سامانه‌های LMS  دانشکده‌های دانشگاه علم و فرهنگ به شرح زیر است:

دانشکده فنی مهندسی + دانشکده علوم و فناوری های زیستی

Lms3.usc.ac.ir

دانشکده علوم انسانی+دانشکده گردشگری

Lms4.usc.ac.ir

دانشکده‌هنر

Lms5.usc.ac.ir

لازم به ذکر است؛ کارشناسان بخش پشتيبانی سامانه آموزش الکترونيکی از روز شنبه 22 شهريور 99 از ساعت 8 الی ۲۰ روزهای هفته پاسخگوی دانشجويان خواهند بود.

تماس با واحد های پشتيبانی:

شماره تماس ۹۱۰۷۰۶۲۱-۰۲۱

نکات مهم جهت برقراری ارتباط با پشتیبان‌های سامانه LMS

نکته1: شماره داخلی‌ هر دانشکده بر اساس شماره‌های LMS تنظیم شده است.

- دانشجویان دانشکده های فنی و علوم و فناوری های زیستی (lms3) داخلی ۳

- دانشجویان دانشکده های علوم انسانی و گردشگری (lms4) داخلی ۴

- دانشجویان دانشکده هنر (lms5) داخلی ۵

نکته 2: دانشجویان در صورت مشغول بودن خطوط می‌توانند؛ از طریق کانال تلگرامی مرکز فناوری دیجیتال @vcusc با ادمین‌های کانال ارتباط برقرار نمایند.

نکته3: با توجه به اینکه  هر دانشکده پشتیبان مختص به خود را دارد، دانشجویان برای ارتباط با ادمین مربوطه باید طبق راهنمای درج شده در کانال تلگرام عمل نمایند. همچنین در ارسال پیام مشخصات خود را شامل دانشکده- گروه- نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی را ذکر کرده و سپس مشکل خود را توضیح دهند.

لینک فیلم آموزشی استفاده از سامانهLMS و کلاس‌های مجازی