معرفی گروه روانشناسی

معرفی گروه روانشناسی دانشگاه علم وفرهنگ

تعريف روانشناسی:

روانشناسي علمي است كه به توصيف،تبيين و كنترل رفتار‌ها و فرايند‌هاي ذهني انسان به عنوان مخلوق الهي در ابعاد جسماني، رواني، اجتماعي، اخلاقي و معنوي با استفاده از منابع و روش‌هاي تجربي، عقلي و وحياني مي‌پردازد.

فرصت های شغلی رشته‌ های روانشناسی:

فارغ التحصيلان رشته روان شناسي متناسب با مقطع و گرایش فارغ التحصیلی، می توانند فرصت های شغلی مختلف و متعددی در اختیار داشته باشند. در زیر به چند نمونه از این فرصت های شغلی اشاره می شود:

1- روانشناس باليني مي‌تواند پس از احراز شرايط لازم (ازجمله 800 ساعت كارآموزي در مراكز داراي مجوز رسمي، تاييديه از اساتيد رشته و ...) و دريافت مجوز از سازمان نظام روانشناسي، اقدام به تأسيس كلينيك مشاوره بنمايد.

2- به عنوان كارشناس اين رشته در مراكز دولتي نظير بهزيستي- شهرداري- نيروي انتظامي- سازمان زندان ها- كانون اصلاح و تربيت و ... در قسمت مربوطه جذب به كار شود.

3- در واحدهاي دانشگاهی یا موسسات آزاد آموزش عالی به عنوان مدرس فعاليت كند.

4- در آموزش و پرورش به عنوان معلم و يا دبير در دروس مربوطه و يا به عنوان مشاور مدرسه جذب به كار شود.

5- با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تأسيس مهد كودك نمايد.

6- با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تأسيس سراي سالمندان نمايد.

7- در كلينيك هاي درمان اعتياد به عنوان روانشناس مشغول به كار شوند.

8- در كلينيك هاي خدمات روانشناختی به كارهاي درماني بپردازد.

9- با روانپزشكان در كلينيك هاي خصوصي ايشان همكاري كند (البته روانپزشكان مايل به همكاري با كارشناسان ارشد در گرايش هاي باليني و خانواده درماني هستند).

10- در كلينيك هاي مشاوره و روان درماني كودك به كارهاي درماني مثل بازي درماني و ... بپردازد. اين مراكز تاكيد بيشتر روي كارشناسان ارشد با گرايش باليني كودك و نوجوان و باليني است. شايان ذكر است كه اشتغال در اين مراكز مستلزم تحصيل در گرايش روانشناسي باليني است و دارا بودن مدرك كارشناسي اين گرايش كافي است.

11- به عنوان پژوهشگر در مراکز پژوهشی مشغول به فعالیت شود.

معرفی گروه:

گروه آموزشی روانشناسی دانشگاه علم و فرهنگ از سال تحصيلي 1388-1377 با پذيرش دانشجو از طريق كنكور سراسری سازمان سنجش در مقطع كارشناسي رشته روان شناسي باليني آغاز به فعاليت نمود. در سال تحصيلي1388-1387مقطع كارشناسي ارشد خانواده درماني را با اخذ مجوز از شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري تاسيس نمود و نهايتاً در سال تحصيلي 1392-1391 مجوز پذيرش دانشجو در مقطع دكتري روان شناسي باليني را دريافت نمود. درحال حاضر در تمام مقاطع و رشته‌هاي ياد شده پيوسته اقدام به پذيرش دانشجو مي‌نمايد. فارغ التحصيلان رشته روان شناسي دانشگاه از دانشجويان موفق دانشگاه مي‌باشند. تعداد زيادي از آنها در دانشگاه‌هاي درجه يك كشور مشغول تدريس يا ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر مي‌باشند.

اعضا هیئت علمی گروه روانشناسی:

اعضای هیئت علمی تمام وقت گروه روانشناسی دانشگاه علم و فرهنگ، عبارتند از:

اعضای هیئت علمی تمام وقت گروه روان شناسی

نام و نام‌خانوادگي

كارشناسي

كارشناسي ارشد

دكتراي تخصصي

مسئوليت اجرائي در گروه

محسن کچویی

روانشناسي باليني

روانشناسي سلامت

مدير گروه روانشناسي